Sayın Antalya İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr.İsmail BAŞIBÜYÜK Bey ve İl Bölge Koordinatörü İbrahim ÇETİN bey Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimliğini ziyaret etti.
17 Ocak 2022

Sayın Antalya İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr.İsmail BAŞIBÜYÜK Bey ve İl Bölge Koordinatörü İbrahim ÇETİN bey Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimliğini ziyaret ederek Hastanenin mevcut durumu hakkında bilgi aldı.Op. Dr. İsmail BAŞIBÜYÜK , İl Personel Hizmetleri Başkanı Dr.İbrahim ÇETİN, Başhekim Dr. Adil Çelik ve hastane yönetimi ;Başhekim yrd. S.Cem ÖZÜAK , sağlık Bakım Hizmetleri Md. Sami KAŞ İdari Mali Hiz.Müd.Kemal BURUN ve yardımcısı Ferhat BİŞKİN , Hastanemizde verilen sağlık hizmetlerini ve çalışmaları yerinde inceledi. Başhekim Dr. Adil ÇELİK; hastanenin mevcut durumunu ve , pandemi döneminde verilen hizmetleri içeren bir sunum gerçekleştirdi.Sayın Antalya İl Sağlık Müdürümüz Op.Dr.İsmail BAŞIBÜYÜK Bey ve İl Personel Hizmetleri Başkanı Dr.İbrahim ÇETİN beye hastanemizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

ilsaglıkmuduru.jpg